header webshop origineel

ACTIE! Strijkrobot Tubie (DUITSE DEGELIJKHEID)! ACTIE

ACTIE! Strijkrobot Tubie (DUITSE DEGELIJKHEID)!
ACTIE! Strijkrobot Tubie (DUITSE DEGELIJKHEID)!
ACTIE! Strijkrobot Tubie (DUITSE DEGELIJKHEID)!
€ 1099.00 nu € 999.00
InStock
 
Laat u ook overtuigen door strijkrobot Tubie!
 
 
 
Bent u het strijken ook zo zat?
 
Strijkrobot Tubie strijkt nagenoeg alle kledingstukken zoals blouses, broeken, t-shirts, rokken, colberts, jassen, mantelpakjes, jacks en ga zo maar door! U hoeft alleen maar het nog (natte) kledingstuk over de robot te schuiven, deze vast te zetten en de op de knop te drukken. De Tubie doet het werk!
 
Met strijkrobot Tubie heeft u geen lastige plooien meer. Drogen en strijken gaat voortaan vanzelf! Strijkrobot Tubie werkt netjes, snel en eenvoudig waardoor u meer vrije tijd over gaat houden! Daarbij komt dat drogen en strijken met de Tubie voordeliger is dan het drogen en strijken met een droger en strijkijzer. De kosten van drogen en strijken van een shirt zijn slechts € 0,03! De Tubie neemt weinig plaats in beslag en staat op wieltjes waardoor hij makkelijk verplaatst kan worden, ook is de Tubie in hoogte verstelbaar. Laat u ook overtuigen door strijkrobot Tubie!
 
Wilt u ook rekbare kleding zoals t-shirts met de Tubie gaan strijken? Dan adviseren wij u om ook een nethoes in uw kledingmaat mee te bestellen (zie onder voor optioneel).

 
 
 
 


 
Productspecificaties:
        Gewicht: 16,5 kg
        Vermogen: 3320 Watt, 220V/ 50Hz, 16 Amp.
        Geluidsniveau: Ca. 55 db.
        Garantie: 2 jaar
 
 
Leveringsinformatie en service:
        Op voorraad: Ja
        Leveringstermijn: 4 - 7 werkdagen
        Verzendkosten: Geen
        Leveringsvoorwaarden: Op al onze leveringen zijn onze
        leveringsvoorwaarden van toepassing.
 
 
 
Heeft u nog vragen? Mailt u ons gerust voor meer informatie!
beste robotstofzuiger, robotstofzuigercarneo, robotstofzuiger carneo, carneo smart cleaner
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Terug naar overzicht

Andere klanten kochten ook

Nethoes mt S€ 21.95
Nethoes mt M€ 21.95
Nethoes mt L€ 21.95
Nethoes mt XL€ 21.95


Schrijf een reactie

Dagactiviteitencentrum De Regenboog  - Ons nieuwe personeelslid!
14-02-2013 20:18:38
Strijkrobot Tubie schiet Dagactiviteitencentrum De Regenboog te hulp!

Dagactiviteitencentrum De Regenboog uit Doetinchem, een dagactiviteitencentrum van Zozijn waar mensen met een verstandelijke beperking dagbesteding aangeboden krijgen, heeft in haar wasserette een nieuw personeelslid aangenomen:

Strijkrobot Tubie!

“In onze nieuwe wasserette waar cliënten kleding wassen voor woonvoorzieningen van Zozijn, waren we op zoek naar een strijksysteem… Maar dan wel één waarmee cliënten zelf op een veilige manier de kleding kunnen strijken. Traditionele (hete) strijksystemen zijn voor cliënten te gevaarlijk, waardoor het strijkwerk op ons als medewerkers neer kwam.

Eén van onze collega`s had enige voorkennis van strijksystemen en kwam op het idee van een Strijkrobot Tubie. Na even Googlen kwam Robotcleaners.nl als Nederlandse importeur in beeld. Zo gezegd, zo gedaan!

Al snel bleek “Strijkrobot Tubie” ingeburgerd en trouw zijn dienst te doen in ons dagactiviteitencentrum. Cliënten kunnen nu zelf, veilig en netjes de was strijken!”


Wasserij De Mangel,
Dagactiviteitencentrum De Regenboog te Doetinchem.


Tonio R. de Beer  - strijkrobot snelheid
31-10-2012 12:29:56
Beste heer/mevrouw,

In mijn strijkservice behandelen we 500 overhemden per maand. Hierom mijn interesse in deze robot. Hoeveel overhemden per uur kan deze robot realiseren? Daarnaast zou ik graag een van uw robots testen en bezichtigen.

Mocht deze robot sneller en een zelfde kwaliteit hebben als mijn strijkbouten. Dan zou ik meerdere robots van u nodig hebben.

Mvg,
Tonio R. de Beer
Iron Man Was- en Strijkservice
www.ironman-hetgooi.nl
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN