header webshop origineel

Litter Robot - 90 dagen niet goed geld terug!

  Standaard zichttermijn 14 dagen!
Robotcleaners.nl biedt standaard op al haar producten een zichttermijn van 14 dagen. Mocht u het product in deze 14 dagen willen retourneren dan kunt u dit per mail kenbaar maken aan info@robotcleaners.nl. Vervolgens kunt u het product, mits ongebruikt en in originele verpakking, voldoende gefrankeerd retourneren. Verzendkosten van het retourneren zijn voor de kopende partij. De verzendkosten van de levering nemen wij voor onze rekening. Voor meer informatie en voorwaarden over retourneren en ruilen, zie onze leveringsvoorwaarden artikel 8 "Retour- en ruilservice." Deze service geld ook voor de Litter Robot.


90 dagen niet goed geld terug garantie!
Naast 14 dagen zichttermijn mogen we namens de fabrikant van Litter Robot een extra service aanbieden van "90 dagen niet goed, geld terug garantie!" U kunt dus in alle rust de Litter Robot thuis testen om te ondervinden hoeveel gemak u ondervindt van het gebruik van de Litter Robot. Mocht u of uw kat niet tevreden zijn over de Litter Robot, om welke reden dan ook, dan kunt u binnen 90 dagen de Litter Robot retourneren en krijgt u de aankoopprijs min € 15 administratiekosten van ons terug. De verzendkosten voor het retouren zijn, zoals vermeld in onze algemene leveringsvoorwaarden, voor de kopende partij. Dit zal via Postnl € 12 zijn. 

Mocht u gebruik willen maken van "90 dagen niet goed geld terug" regeling dan kunt u dit per mail kenbaar maken aan info@robotcleaners.nl. Vervolgens ontvangt u van ons de gegevens voor retournering.

Let goed op dat u de Litter Robot in originele verpakking retourneert. Zowel Robotcleaners.nl als de Europese importeur zijn niet verantwoordelijk voor beschadigingen die zijn ontstaan tijdens het vervoer. Zorgt u er tevens voor dat u de Litter Robot schoon wordt geretourneerd. Mochten er kosten ontstaan om de Litter Robot weer als nieuw te maken dan worden deze kosten aan u doorberekend (deze zullen worden verrekend met het terug te storten aankoopbedrag). Denk hierbij aan beschadigde of niet originele verpakkingen (€ 15), ontbrekende onderdelen of schoonmaakkosten.
 
 
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN