header webshop origineel

Robot Ramenlapper Hobot 168!

Robot Ramenlapper Hobot 168!
Robot Ramenlapper Hobot 168!
Robot Ramenlapper Hobot 168!
Robot Ramenlapper Hobot 168!
Robot Ramenlapper Hobot 168!
299.00
InStock
 
Uitverkocht

De Hobot ramenlapper maakt met gemak (op hoogte) u ramen kraakhelder!

 
 

Heeft u ook geen zin meer om op een wankelende ladder ramen te lappen?

NIEUW! De Hobot 168 ramenlapper is een unieke nieuwe robot voor het reinigen van ramen, zowel binnen als buiten. Het toestel is voorzien van microvezel poetsdoeken om de ramen schoon te maken, u hoeft enkel het doekje nat te maken met een raamreiniger en het toestel aan het raam te bevestigen. Het toestel blijft aan het raam door een ingebouwde krachtige zuigmotor en beide kanten draaien om zo het raam schoon te maken. De Hobot gaat via kleine bewegingen verder en maakt zo het gehele raam schoon.

De Hobot is geschikt voor alle raamsoorten en door de autonomie is deze ook geschikt voor grote ramen van winkels en bedrijven. De Hobot is zeer populair voor het schoonmaken van ramen in veranda’s. De Hobot kan moeiteloos gebruikt worden voor ramen die moeilijk te bereiken zijn, vb appartementen en dakramen. Zelfs zonnepanelen zijn een kleine moeite voor de Hobot. U hoeft nooit meer op hoogte te werken!

De robot is licht van gewicht en éénvoudig te starten, gewoon aanzetten en tegen het raam zetten. Hobot stopt vanzelf wanneer u klaar bent. Zo heeft u meer tijd voor uzelf, vrienden en familie en bovendien kunt u dagelijks het toestel gebruiken, zo u nooit nog tegen een vuil raam moet aankijken.

De Hobot werkt volledig autonoom maar kan ook handmatig via een afstandbediening bediend worden. Handig voor moeilijk bereikbare plaatsen. U kunt immers de robot naar u toe laten komen zonder dat u halsbrekende toeren moet uithalen om deze van het raam te nemen.

De Hobot werkt op netstroom van 220V, dit wegens veiligheidsredenen, een batterij zou het toestel te zwaar maken en bij een lege batterij kan het toestel vallen. De hobot denkt dus aan alles, geen gedoe met laden van batterijen, slechte batterijen enz... Gewoon de stekker in het stopcontact en starten. Soms zal een verlengkabel nodig zijn maar dit is een kleine moeite voor een gemak dat u zult ervaren van de Hobot. Hobot is tevens voorzien van een kleine noodbatterij, indien het netstroom kort uitvalt en heeft ook een veiligheidsgrip.

Dit product is winnaar iENA Gold Medal voor nieuwe innovatieve en intelligente uitvindingen! 


Productspecificaties:
- De Hobot 168 is geschikt voor iedere raamdikte!
- 3 automatische navigatie programma's
- Veiligheidskoort (breeksterkte 150 KG)
- Vermogen: 80 Watt
- Voltage: 100-240V AC 50 – 60Hz
- Led indicaties
- Op afstand bedienbaar
- Snelheid: 4 min/m²
- Geluidsniveau: 71 dBLeveringsinformatie en service:
Op voorraad: Ja
Leveringstermijn: 1 - 2 werkdagen
Verzendkosten: Geen
Leveringsvoorwaarden: Op al onze leveringen zijn onze
leveringsvoorwaarden van toepassing.
 
 
 
Heeft u nog vragen? Mailt u ons gerust voor meer informatie!

 

Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Caroline  - Hobot
08-04-2017 11:51:16
Kunt u mij op de hoogte brengen wanneer de Hobot weer leverbaar is?
haers sabine  - hobot 168
18-03-2015 13:10:56
Als je hoge ruiten hebt waar je bijna niet aankan , heb je een verlengstok waarmee je deze robot tegen het hoge raam kan bevestigen en als hij moet stoppen dat je deze met deze lange stok er ook kan afnemen zonder dat je op een ladder moet klimmen
jan de weerd  - ramenlapper
13-01-2014 19:15:19
wij hebben een serre, kan deze hobot ook de onderzijde van het glas reinigen?,hij moet dan op de kop werken schuin naar beneden.
Michael  - Hobot
25-12-2013 16:34:32
Ik ben nu druk bezig om een mooi verjaardagscadeau voor mijn vrouw uit te zoeken. Een Hobot lijkt me wel wat. Ik heb alleen 1 vraag: in ons huis hebben we, naast de grote ramen, meerdere kleinere ramen waarbij de breedtemaat varieert tussen de 25 en 29 cm. Ik las dat de Hobot 30 cm in lengte is maw dat betekent dat de Hobot dan geen 360 kan draaien op het te reinigen oppervlak. Is dat een probleem om de ramen goed schoon te krijgen?
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid
SLUITEN