header nieuw

Robotstofzuiger Cleanmate QQ-2 Xtreme (BESTE PRIJS-KWALITEIT)!

Robotstofzuiger Cleanmate QQ-2 Xtreme (BESTE PRIJS-KWALITEIT)!
Robotstofzuiger Cleanmate QQ-2 Xtreme (BESTE PRIJS-KWALITEIT)!
Robotstofzuiger Cleanmate QQ-2 Xtreme (BESTE PRIJS-KWALITEIT)!
Robotstofzuiger Cleanmate QQ-2 Xtreme (BESTE PRIJS-KWALITEIT)!
Robotstofzuiger Cleanmate QQ-2 Xtreme (BESTE PRIJS-KWALITEIT)!
€ 349.00 nu € 199.99
InStock
 
Uitverkocht
De Cleanmate robotstofzuigers schieten u te hulp!
 
 

Bent u het stofzuigen ook zo zat?
De robotstofzuiger Cleanmate QQ2 Xtreme is het meest populaire model uit het Cleanmate assortiment en vervangt de Cleanmate QQ2 Plus. Er zijn verschillende aanpassingen aangebracht waardoor de Cleanmate Xtreme de meeste krachtige en intelligente van de reeks is. De zeer efficiënte robotstofzuiger is uitgerust met een programmeerfunctie om het toestel automatisch te laten starten op de ingegeven dagen/uren van de week. Nadat de Xtreme zijn werk heeft gedaan keert hij automatisch terug naar zijn basisstation om op te laden. Deze robotstofzuiger reinigt ook de meest moeilijk bereikbare plaatsen zoals onder meubels en bedden. Hij vermijdt de trappen en reinigt zonder moeite de verschillende soorten vloeren zoals parket, tegels en laagpolig tapijt.

Cleanmate robotstofzuigers reinigen in 4 fasen. Ze borstelen, zuigen, desinfecteren door middel van UV-licht en verspreiden een aangename geur. Dit zorgt voor een totale reiniging van vloeren.
Het reinigingsprogramma, bestaande uit vijf modi, is gepatenteerd en zorgt voor een uitstekende reiniging van verschillende soorten vloeren zoals parket, tegels en laagpolig tapijt.


Cleanmate is het populairste merk robotstofzuiger in Europa. Hij heeft al vele malen zijn degelijkheid bewezen en levert de beste prijs/kwaliteit op de markt.

DE XTREME IS NU TE BESTELLEN VOOR DE ACTIEPRIJS VAN € 199,99!

 
Productspecificaties:
Afmetingen (diameter x hoogte): 35 x 9 cm
Gewicht: 2,7 kg
Oplaadtijd: 3 - 3,5 uur
Batterij: Ni-Cd 14,4V 2,5Ah herlaadbaar / Ni-MH 14,4V 2,5 Ah herlaadbaar
Adapter 22Vdc 1000mA
Autonomie: 70-80 minuten met een volledige lading
Levensduur van UV lamp: 6000 uren
Levensduur batterij: + 500 cycli
Inhoud stofcompartiment: 0,3 liter - 300 cc
Snelheid van het toestel: 16,5 – 18,5 cm/sec
Afstandsbediening: infrarood licht met meer dan 3 meter bereik
Types beweging: spiraal, speciaal stuiter, langs muur, S vorm, polygoon spiraal
Trapbeveiliging: infrarood sensoren
Garantie: 2 jaar, 6 maanden op batterij

 
Leveringsinformatie en service:
Op voorraad: Ja
Leveringstermijn: 1 - 3 werkdagen
Verzendkosten: Geen
Leveringsvoorwaarden: Op al onze leveringen zijn onze
leveringsvoorwaarden van toepassing.
 
 
 
Heeft u nog vragen? Mailt u ons gerust voor meer informatie!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

- Cleanmate QQ2 Extreme
Beste,

De drie laadcontact punten aan de printplaat voor de batterijlading zijn lam, de veertjes werken niet meer. Hierdoor vonkvorming tijdens laden.
Hebben jullie hier een oplossing voor?

Met vriendelijke groet,
Rienk
- Cleanmate qq2 xtreme
Beste,
Onze qq2 xtreme werkt niet meer naar behoren. Hij draait in rondjes, waaruit we concluderen dat een van de wieltjes stuk is. Kunnen we bij jullie 2 nieuwe wieltjes bestellen? En wat zou de prijs zijn?
Wij wonen zelf in België...
- Prima naverkoop
1 jaar na aankoop ondervond "Robbie", de robotstofzuiger problemen met de zijborstel; die draaide niet meer waardoor het stofzuigen langs muren en objecten niet meer correct verliep. Tevens maakte de robot een heel diep en luid ronkend geluid. Sinds gisteren is onze kleine robot weer thuis en weer als nieuw. De motor van de onderste zijborstel en één van de zuigers werden volledig onder garantie en dus helemaal gratis vernieuwd. Super dienst naverkoop!
- Handig hulpje en zonder twijfel nu al onmisbaar
De verwerking van de bestelling verliep prima.
Product: Ik bezat nooit eerder een robotstofzuiger, maar ben blij verrast. Je mag van deze robot natuurlijk niet verwachten dat hij een "grote" stofzuiger vervangt, maar na bijna twee weken, merk ik duidelijk dat er thuis minder stof in de lucht hangt dan voorheen en uiteindelijk is dat toch de bedoeling. De robot heeft het soms wat moeilijk om zijn basisstation te vinden en neemt steevast de langste route naar "huis". Met echte stofnesten heeft hij het zwaar en blokkeert hij vaak, maar ik sta ervan vesteld hoeveel "onzichtbaar" stof er zich telkens weer in de stofbak bevindt. Ik vind het alvast heerlijk om na een zware werkdag thuis te komen in een gestofzuigde woonkamer. Vaak laat ik de robot 's avonds nog even "los" op de bovenverdieping. Omdat de vloeren nu bijna permanent stofvrij zijn, kan ik tijdens het weekend onmiddelijk beginnen dweilen. Deze robot bespaart mij veel werk en ik zou hem vast en zeker aanraden voor elke uit huis werkende vrouw.
Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid SLUITEN