header nieuw

Robotstofzuiger Cleanmate QQ5 - NEW MODEL!

Robotstofzuiger Cleanmate QQ5 - NEW MODEL!
Robotstofzuiger Cleanmate QQ5 - NEW MODEL!
Robotstofzuiger Cleanmate QQ5 - NEW MODEL!
Robotstofzuiger Cleanmate QQ5 - NEW MODEL!
Robotstofzuiger Cleanmate QQ5 - NEW MODEL!
€ 299.00 nu € 299.00
InStock
 
Uitverkocht
De Cleanmate robotstofzuigers schieten u te hulp!
 
 

Bent u het stofzuigen ook zo zat?
NIEUW IN HET ASSORTIMENT! De Cleanmate QQ5 is het nieuwste model van Cleanmate en is voorzien van de laatste technologie. QQ5 heeft 2 borstels onder die in een V-vorm zijn geplaatst om optimaal het vuil van de grond naar de afvalcontainer te voeren. Ook heeft het toestel 2 zijborstels zo de robot steeds tot in de randen gaat van de woning.

De Cleanmate QQ5 is de ideale hulp bij het onderhouden van de vloer. U hoeft zelfs niet het toestel te activeren, de tijdschakelaar die ingebouwd is in het laadstation, laat de QQ5 automatisch starten op de door u ingestelde tijd en dag. Wilt u de vloer alle dagen laten stofzuigen of slechts enkele dagen per week, dit is allemaal mogelijk. Wanneer u thuiskomt van het werk is de vloer gestofzuigd, zonder dat u zelf iets dient te ondernemen en bovendien nog beter, dan wanneer u het zelf doet. De Cleanmate QQ5 is slechts 8cm hoog en kan moeiteloos onder banken, kasten of bed door, plaatsen die voor uzelf meestal moeilijk bereikbaar zijn.

Heeft u een baby in huis, dan weet u dat een schone vloer belangrijk is. De Cleanmate QQ5 is ook voorzien van een UV licht, daarmee wordt tijdens het stofzuigen bacteriën bestreden en gedood. Uw vloer is niet alleen schoner maar zal dus ook gedesinfecteerd worden. Cleanmate is het eerste merk dat voorzien is van UV licht, bij het ontwerpen werd rekening gehouden met propere en hygiënische vloeren! Vooral mensen met allergieën weten dat stofzuigen (stof allergie - huismijtallergie, enz... )voor een opstoot kan zorgen, dankzij de robot heeft u daar geen last van, u hoeft zelfs niet thuis te zijn wanneer de robot aan het werk is en wanneer er luchtverplaatsingen zijn.

De Cleanmate QQ5 heeft standaard de instelling om niet te botsen, door de sensoren zal het toestel een andere richting kiezen ipv te botsen. Het kan ingesteld worden voor soft touch, dwz dan het toestel dan wel zachtjes tegen de obstakels zal aanrijden, dit is een instelling indien er veel obstakels in de weg staan.

Wanneer de Cleanmate QQ5 zijn werk erop zit, dan gaat deze automatisch terug naar het laadstation, om zo opnieuw zijn batterij te gaan opladen, de robot is na 3 uur opnieuw klaar voor de volgende schoonmaakbeurt. Het enige wat u nog hoeft te doen is nu en dan het stof-afvalbakje nu en dan eens te legen.

Door de sensoren onderaan de robot, kan deze een afgrond herkennen, m.a.w. wanneer het toestel aan een trap komt, dan zal deze terug achteruit gaan. Sommige stofzuigrobots hebben enkel sensoren aan de voorkant, waardoor de robot toch van de trap kan vallen wanneer deze achteruit naar de trap toe gaat rijden. Bij het ontwerp van de Cleanmate QQ5 werd aan alles gedacht en zijn er ook sensoren aan de achterkant van de robot gemaakt.

Cleanmate is het populairste merk robotstofzuiger in Europa. Hij heeft al vele malen zijn degelijkheid bewezen en levert de beste prijs/kwaliteit op de markt.Het reinigingsprogramma, bestaande uit vijf modi, is gepatenteerd en zorgt voor een uitstekende reiniging van verschillende soorten vloeren zoals parket, tegels en laagpolig tapijt.

Let op: Indien u een QQ5 met Sonic Wall wenst, verwijzen we u graag naar de Cleanmate QQ5 S(onic), klik hier.


 
Productspecificaties:
Afmetingen (diameter x hoogte): 35 x 8 cm
Gewicht: 2,7 kg
Oplaadtijd: 3 - 3,5 uur
Batterij: Ni-Cd 14,4V 2,5Ah herlaadbaar / Ni-MH 14,4V 2,5 Ah herlaadbaar
Adapter 22Vdc 1000mA
Autonomie: 70-80 minuten met een volledige lading
Levensduur van UV lamp: 6000 uren
Levensduur batterij: + 500 cycli
Inhoud stofcompartiment: 0,3 liter - 300 cc
Snelheid van het toestel: 16,5 – 18,5 cm/sec
Afstandsbediening: infrarood licht met meer dan 3 meter bereik
Types beweging: spiraal, speciaal stuiter, langs muur, S vorm, polygoon spiraal
Trapbeveiliging: infrarood sensoren
Garantie: 2 jaar, 6 maanden op batterij

 
Leveringsinformatie en service:
Op voorraad: Ja
Leveringstermijn: 1 - 3 werkdagen
Verzendkosten: Geen
Leveringsvoorwaarden: Op al onze leveringen zijn onze
leveringsvoorwaarden van toepassing.
 
 
 
Heeft u nog vragen? Mailt u ons gerust voor meer informatie!

Terug naar overzicht


Schrijf een reactie

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te verbeteren of om advertenties te kunnen tonen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Privacy & Cookiebeleid SLUITEN